LEHDISTÖTIEDOTE

Nurmes 13.5.2014

Fuusiolautapelien maailmanvalloitus alkaa Suomesta

Vastikään perustettu Playmore Games Oy alkaa suunnitella sekä valmistaa uusia ja innovatiivisia fuusiolautapelejä. Näissä peleissä yhdistyvät modernien lautapelin kekseliäät mekaniikat ja uuden sukupolven älylaitteiden mukanaan tuomat mahdollisuudet.

Hauskat ja nokkelat fuusiolautapelit ovat suunniteltu toimimaan sellaisenaan suoraan pakkauksesta, mutta älylaiteintegraatio mahdollistaa pelien muokkaamisen, täysin uudet pelimekaniikat, lisäsisällön tuottamisen ja jakamisen. Lisäsisältöä tuottavat niin itse yritys kuin pelaajat, ja tämä takaakin pelien käyttöiän mittavan pidentymisen.

”Fuusiolautapelit ovat täysin ennennäkemättömiä maailmalla ja tarkoituksenamme on osoittaa, että Suomen vauhdissa oleva peliteollisuus toimii laajalla rintamalla. Lautapelit ovat tekemässä hurjaa paluuta, yleisön vain tarvitsee löytää ne. Muun muassa tähän innovaatiomme pyrkii”, toteaa yhtiön toinen perustajajäsen Jouni Jussila.

Ensimmäiset pelit yritys pyrkii saamaan ulos jouluksi ja useita muita on jo tuotantovaiheessa. Nämä rahoitetaan joukkorahoituskampanjan avulla, joka käynnistyy ennen kesää. Pelit painetaan Suomessa ja niille haetaan avainlipputunnus. Fuusio-ominaisuudet suunnitellaan toimimaan kaikissa moderneissa älylaitteissa ja ne tulevat saataville sovelluskauppoihin sekä yrityksen kotisivuille.

Lisätietoja antavat:

Jouni Jussila, *protected email*, +358 46 9200 885

Tomi Vainikka, *protected email*

http://www.playmoregames.fi