Lehdistötiedote

Nurmes 16.6.2014

Suomalainen Fuusiolautapeli-innovaatio etsii joukkorahoitusta

Race to the North Pole -peli tulee yhdistämään täysin uudella tavalla moderneja älylaitteita sekä perinteisiä lautapelejä. Maailman ensimmäinen Fuusiolautapeli on koko perheelle suunnattu hauska, monipuolinen ja yllätyksiä täynnä oleva kilpailu pohjoisnavan valloituksesta.

Pelissä retkikunnat kilpailevat pohjoisnavan valloituksesta. Joukkueet joutuvat kamppailemaan niin luonnonoloja, toisia pelaajia kuin oikukasta sekä koko ajan muuttuvaa pelilautaa vastaan. Älylaitteilla peliin saa lisättyä esimerkiksi taustaääniraitoja, jotka lisäävät peliin yllätyselementtejä, aikarajoja, satunnaisesti liikkuvia vastuksia ja täysin uusia joukkueita.

– Parasta Fuusiolautapeleissä on se, että älylaitteet laajentavat jo valmiiksi hauskaa pelikokemusta. Yksikään peli ei vaadi puhelinta tai tablettia toimiakseen, mutta ne mahdollistavat täysin uudenlaisten pelimekaniikoiden hyödyntämisen, kertoo Nurmeslaisen Playmore Games yhtiön toimitusjohtaja Jouni Jussila.

Fuusiolautapelit nojaavat vahvasti yhteisöllisyyteen. Lisämateriaalin tuottaminen peleihin ei ole ainoastaan yrityksen itsensä käsissä, vaan pelaajia kannustetaan tuottamaan lisäsisältöä peleihin ja jakamaan sitä muille.

– Race to the North pole on vasta ensimmäinen Fuusiopeli laatuaan. Ensimmäisen onnistuneen kampanjan jälkeen meillä on mahdollisuus tuoda useita freesejä ja innovatiivisia tuotteita markkinoille nopeaan tahtiin.

Joukkorahoituskampanja alkoi 13.6.2014 ja kestää aina elokuun loppuun. Kampanjassa tarjotut vastikkeet vaihtelevat t-paidoista ja pelipaketeista aina yrityksen perustajien järjestämiin peli- sekä workshoppeihin. Kampanjassa tarjotaan myös mahdollisuutta suunnitella ja toteuttaa oma lautapeli.

Tämän lisäksi Playmore Games järjestää mittavia kilpailuja sosiaalisessa mediassa tykkääjille sekä joukkorahoitukseen osaa ottaville. Palkintoina muun muassa t-paitoja, keräilynoppia, lahjakortteja sekä ilmaisia pelejä suoraan kotiovelle aina hamaan tulevaisuuteen.

Race to the North Pole -pelin joukkorahoituskampanjaan voi tutustua osoitteessa: www.fuusiopelit.fi

 

Lisätietoja antavat:

Jouni Jussila, 046 9200 885, *protected email*

Tomi Vainikka, *protected email*

http://www.playmoregames.fi

*protected email*